Het kan! Je kunt al eigenaar zijn van een iPhone 7 met een abonnement van maar €20,- per maand. Maar naast deze combinatie kun je nog meer vergelijken voor een gratis telefoon. Het kan dus wel degelijk maar wel in combinatie met internet abonnementen, de hoogte van je abonnementskosten hangt af van het toestel dat je kiest.

Is de telefoon echt gratis?

Ja, de telefoon is echt gratis. Echter wel in combinatie met een abonnement natuurlijk, want doordat jij iedere maand abonnementskosten betaald kunnen de telefoonproviders jou een gratis telefoon aanbieden. De enige kosten die je zou kunnen hebben zijn de aansluitkosten, maar die heb je meestal wel. Op de website waar je de gratis telefoon kunt verkrijgen wordt aangegeven welke telefoon bij welk abonnement gratis is, het is dus helaas niet zo dat je een gloednieuwe iPhone 12 krijgt bij een abonnement van €20,- per maand, daarentegen kun je wel een iPhone7 krijgen met een abonnement van €20,- per maand. 

Gratis telefoon bij prepaid

Wanneer je geen abonnement wenst, dan is een gratis telefoon helaas niet voor jou. Bij prepaid bellen betaal je de volle mep voor de telefoon die je wilt. Vaak krijg je wel gratis beltegoed, variërend van 15 tot 25 euro afhankelijk van de provider. Alleen bij het afsluiten van een abonnement krijg je een gratis telefoon.

Andere telefoon bij het abonnement?

Dit behoort tot de mogelijkheden, echter kan het zijn dat je dan moet bijbetalen voor jouw gekozen telefoon. Ook kun je ervoor kiezen een iets duurder abonnement te nemen zodat je alsnog een gratis telefoon hebt of minder hoeft bij te betalen. Naast de gratis telefoon bij een goedkoop abonnement, hebben aanbieders ook vaak leuke aanbiedingen waarbij je bijvoorbeeld gratis belminuten krijgt, of de eerste 3 maanden minder betaald, het is dus belangrijk om kritisch telefoons i.c.m. abonnementen te gaan vergelijken.

Nieuwe iphone 12

Nog even en dan is het zover; de iPhone 12 wordt eindelijk op de markt gebracht. Veel smartphonegebruikers kunnen niet wachten om dit nieuwe exemplaar van de Apple Familie aan te schaffen. Echter wordt er in de wandelgangen gesproken over dat de iPhone 12 weinig nieuwe functionaliteiten gaat bevatten. De verschillen met de iPhone 11 zullen minimaal zijn. Dat betekent dat de nieuwe iPhone 12 als tussenmodel beschouwd kan worden en dat het niet de moeite waard is om deze per se in bezit te hebben. Is dit echt waar of zijn het alleen maar geruchten?

Hoe zit het ook alweer?

We zijn er natuurlijk aan gewend dat Apple ieder jaar een gloednieuw model van de iPhone op de markt brengt. Het lijkt er dus op dat het dit jaar anders is en dat de iPhone 12 dus niet zoveel is aangepast ten opzichte van de iPhone 11. Indien dat echt gebeurt, dan zal Apple dus van zijn jarenlange traditie afwijken. Zij gebruikten namelijk altijd S-modellen als tussen exemplaar, terwijl de nieuwe variant voor een totale innovatie moest gaan zorgen. De iPhone 12 zou dus een compleet nieuwe smartphone moeten worden. Gaat dit ook echt gebeuren? Houd de actuele aanbiedingen met internet abonnementen in de gaten om altijd een scherpe deal af te kunnen sluiten.

Verwachting

Omdat het allemaal geruchten zijn is nog niets zeker. Wel wordt er gesproken over dat de afmetingen hetzelfde zullen zijn, dus de breedte blijft ongeveer 67 mm en de lengte 138 mm. Er zal wel een verschil in de camera komen, maar wat dat is durft niemand nog echt vast te stellen. Het lijkt er dus op dat er kleine verschillen zichtbaar zullen zijn, maar het blijven speculaties. In september zal Apple met het definitieve antwoord komen. Indien dit wordt gezien als tussenmodel kunnen de iPhone gebruikers wel rekening houden met volgend jaar de nieuwste iPhone compleet anders zal worden. Er wordt zelfs gesproken over een gebogen scherm. De tijd zal het leren en tot die tijd houden we het laatste nieuws voor jou in de gaten!