L2L Ledscreens worden nu veel ingezet als communicatiemiddel. Het is erg populair en handig. L Ledscreens is al heel lang actief. Het is al meer dan 25 jaar actief in binnen- en buitenreclame op de Nederlandse en Belgische markt. Het wordt vooral gebruikt in events maar ook bijvoorbeeld in de winkels en in het openbaar. Het is ideaal om de aandacht van de consumenten te krijgen. Je kan het goed gebruiken voor marketing. Je kunt ze ook gebruiken voor op scholen. Het is een goed communicatiemiddel. Het wordt nu al veel ingezet en wellicht in de toekomst nog meer.

Indoor LED-schermen

Het is leuk om indoor LED-schermen te gebruiken. Er zijn veel voordelen hiervoor. Een voordeel hiervan is dat deze niet waterdicht of waterbestendig hoeven te zijn omdat ze indoor worden geplaatst. Dat zorgt voor minder kosten dan outdoor LED-schermen. Wanneer het indoor bevestigd wordt is de levensduur langer. Er zijn ook geen vergunningen nodig of andere benodigdheden. Als je wel een vergunning nodig hebt dan zorgt ons bedrijf daarvoor en helpt je er verder mee zonder problemen. Deze LED-schermen worden gebruikt voor clubs, bars, in universiteiten, bij sport events en in winkels. Het is heel handig om de aandacht te krijgen van de mensen wanneer deze schermen op bepaalde locaties hangen.

Outdoor LED-schermen

Outdoor LED-schermen worden buiten gebruikt maar er is een wel groot nadeel van deze schermen. Aangezien ze buiten moeten worden gebruikt moeten ze bestendig zijn voor alle weersomstandigheden zoals weer, wind en regen. Ook moeten ze goed tegen de hitte kunnen zoals in de zomer. Deze schermen zullen dan ook meer kosten dan indoor LED-schermen. Deze schermen kunnen heel goed gebruik worden voor advertenties bij bushaltes bijvoorbeeld. Ook bij het winkelcentrum is het van belang om deze schermen te plaatsen. Het kan voor interesse zorgen voor bepaalde producten bij klanten. Hierdoor kopen zij bijvoorbeeld dat product dat ze al lang willen hebben.